Blog List View Left Sidebar

Wist je dat…

Leestijd: < 1 minuut

our assortment prepainted skirting boards in different ral colours

Wist je dat je bij DolOpHout ook aan het juiste adres bent voor advies, levering en vakkundige montage van hoge plinten?

Wij hebben moderne voorgelakte MDF plinten in diverse hoogtes en breedtes.

Snel leverbaar, in maar liefst 5 tinten!

Meer weten?

Vond je dit een zinvol artikel?

DolOpHout in de uitzending!

Leestijd: < 1 minuut

Hans Goutier, founder en eigenaar van DolOpHout, was door NH Gooi in Business uitgenodigd om enthousiast te komen vertellen over de onderscheidende meerwaarde vanduurzameVloer- en (Akoestische / 3D) Wandoplossingen.

NH Gooi in Business is in Gooi en Vechtstreek wekelijks te beluisteren op de radiofrequentie 92.0 FM tussen 17.00 en 18.00 uur met als focus business en ondernemerschap.

Wil je een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Vond je dit een zinvol artikel?

Kleur- én slijtvaste vloerafwerking

Leestijd: 2 minuten

Voor de afwerking van TAPIS, Planken vloerdelen, Visgraat, Hongaarse en Weense punt en Patroonvloeren maakten we tot dusver gebruik van olie, lak of hardwax, al naar gelang de specifieke gebruikstoepassingen.

Daarbij maken wij uitsluitend gebruik van hoogwaardige producten die, af fabriek of ‘in het werk’, door onze parketteurs vakkundig worden aangebracht.

We hebben nu een vierdeecologischevariant aan ons assortiment toegevoegd.

Lees meer

Vond je dit een zinvol artikel?

Ooms Nieuwbouw Makelaars

Leestijd: < 1 minuut
samenwerking ooms makelaar

Duurzamevloer- en wandoplossingen

Dynamis-Ooms Makelaars met inmiddels 10 vestigingen in Zuid-Holland (en gespecialiseerd in woningmakelaardij, commercieel vastgoed, financieel advies en taxaties), hebben op hun website een mooi Blog artikel geschreven over de samenwerking met DolOpHout voor hun nieuwbouwprojecten: BABEL Lloydpier, DE KAPEL en ‘Imagine’.

Vond je dit een zinvol artikel?

BEHAAGLIJK Vloerklimaat

Leestijd: 6 minuten

Ik ga er even bij liggen…

Vloerverwarming en/of vloerkoeling

Bij steeds meer verbouw- en nieuwbouw projecten wordt er gebruik gemaakt van vloerverwarming en/of vloerkoeling, al dan niet gecombineerd met een warmtepomp.
Deze comfortverhogende voorzieningen dragen bij aan een BEHAAGLIJK Vloerklimaat.

De vraag of mensen zich in een gebouw prettig voelen hangt van een groot aantal factoren af. De voornaamste factoren zijn persoonsgebonden: gezondheid, gebruik van de ruimte en omgevingsfactoren: luchttemperatuur en luchtvochtigheid, stralingswarmte en toevoer van verse lucht in de ruimte.

Lees meer

Vond je dit een zinvol artikel?