Wij zijn… DolOpHout!

Specialist in volledig ontzorgen

Onze Missie

Als full service projectpartner ontzorgen wij onze klanten volledig – van advies tot en met realisatie – bij hun keuze voor ecologische vloer- en wandoplossingen.

Duurzaam

Omdat natuurlijke grondstoffen niet onuitputtelijk zijn werken we samen met producenten waar duurzaam bosbeheer centraal staat en kiezen we bewust voor producten met een FSC® of PEFC® keurmerk.

Ecologisch

Daarbij vinden we het belangrijk dat er van kiem tot eindproduct geen waardevolle vegetaties moeten wijken zodat de Biodiversiteit behouden blijft.

BioDesign

Wij vergroenen daar waar mogelijk…

Zo hebben we aan onze BioDesign Gietvloeren plantaardige bestanddelen van maïs, suikerriet en bermgras toegevoegd waarvan de duurzaamheid en kleurbestendigheid zijn gegarandeerd.

en Visie

De verantwoordelijkheid voor toekomstige generaties is de drijvende kracht voor beslissingen ten gunste van duurzaamheid in economische, ecologische en sociale aangelegenheden.

In DolOpHout vind je een full service projectpartner met een onderscheidend aanbod kwaliteitsproducten, dat volledig is afgestemd op jouw gebruiksbehoeften.


We bouwen aan een circulaire toekomst

want… bewustwording leidt tot betere keuzes.

missie en visie

We bouwen aan een circulaire toekomst waarbij we zorgvuldig omgaan met natuurlijke grondstoffen, en de biodiversiteit in ons aanbod duurzaam willen versterken met als doel: de aarde schoner doorgeven aan volgende generaties.

Spreekt jou dit aan? Neem gerust contact met ons op.