Wij zijn… DolOpHout!

Specialist inVOLLEDIGontzorgen

OnzeMissie

Als fullservice projectmanagement partner ontzorgen wij jou VOLLEDIG – van advies tot en met realisatie – bij de keuze voorduurzamevloer- en wandoplossingen.

Duurzaam

Omdat natuurlijke grondstoffen niet onuitputtelijk zijn werken we samen met producenten waar verantwoord bosbeheer centraal staat. Daarbij kiezen we bewust voor producten met een FSC® of PEFC® keurmerk.

Ecologisch

Wij vinden het belangrijk dat er van kiem tot eindproduct geen waardevolle vegetaties moeten wijken.

Om de Biodiversiteit in het aanbod van duurzaam geproduceerde houtsoorten te vergroten brengen wij naast onze hoogwaardige selectie Duits, Frans, Italiaans en Slavonisch Eikenhout ook Amerikaans Walnoot bij jou onder de aandacht.

BioDesign

Wijvergroenendaar waar mogelijk.

Zo hebben we bijvoorbeeld aan onze BioDesign Gietvloeren plantaardige bestanddelen van maïs, suikerriet en bermgras toegevoegd waarvan de duurzaamheid, slijtvastheid én kleurechtheid zijn gegarandeerd.

enVisie

De verantwoordelijkheid voor toekomstige generaties is de drijvende kracht voor beslissingen ten gunste van duurzaamheid in economische, ecologische en sociale aangelegenheden.

In DolOpHout vind je eenbetrouwbareprojectpartner met een onderscheidend assortiment kwaliteitsproducten, dat volledig is afgestemd op jouw gebruiksbehoeften.


Wij bouwen aan eencirculaire toekomst

waarbij bewustwording leidt tot betere keuzes.

missie en visie

Wij bouwen aan eencirculaire toekomstwaarbij we zorgvuldig omgaan met natuurlijke grondstoffen, en de biodiversiteit in ons aanbodduurzaamwillen versterken met als doel:

onze aarde schoner doorgeven aan volgende generaties.

Spreekt jou dit aan? Neem gerust contact met ons op.
Samen bouwen we verder!