Plankenvloerdelen

Bij ons vind je de mooie selectie Houten Planken uit: Duitsland, Frankrijk, Kroatië (regio Slavonië) en Zwitserland, dus geen hout uit Oost-Europa of Azië dat in massa wordt geproduceerd en door parketwinkels in Nederland en België als ‘Europees Eiken’ wordt aangeboden.

De producenten waar wij mee samenwerken zijn allemaal FSC en/of PEFC gecertificeerd. Een geruststellende gedachte dat al ons hout afkomstig is uitduurzaambosbeheer.


german oak rustique A duoplank with led oil finish
Duits Eikenhout in kwaliteitRUSTIEK Aen afgewerkt met onderhoudsvrije LED-OLIE

swiss aromatic stone pine
Swiss Stone Pine

Brede houten vloerdelen afkomstig uit het hooggebergte van Zwitserland, met een verfijnde aromatische geur voor een gezonde nachtrust…
barnwood oak grey engineered plank floor
OUD Hout (Barnwood)

Bekijk hier ons assortiment Oud Hout.

Onze kwaliteit

Eiken vloerdelen leveren wij altijd zonder spint en in diverse kwaliteitsklassen zoals: ‘foutvrij’, af en toe een noestje, of…met grotere noesten en kwasten voor een landelijke/rustieke uitstraling.

De meeste van onze Planken vloeren zijn verkrijgbaar in wisselende breedtes – tot 260 mm BREED – voor een verrassende ‘twist’.

Afwerking en Onderhoud

Voor de afwerking van jouw Houten Vloer gebruiken we uitsluitend de allerbeste Olie, Lak, Hardwax en LED-OLIE producten.

En met onze milde reinigings- en verzorgingsproducten, die bovendien zeer zuinig zijn in gebruik, houd je jouw planken vloer jarenlang in topconditie!

colordeck greyline royl quality oil finish
Vloerverwarmingen-koeling

Ons Eikenhout, OUD Hout (Barnwood) en Swiss Stone Pine zijn overigens perfect te combineren met Vloerverwarmingen Vloerkoeling.

Wij informeren je graag over de mogelijkheden!


Anderen bekeken ook…