Fullservice dienstverlening

Als fullservice dienstverlener ontzorgen wij onze klanten VOLLEDIG op het gebied van ecologische vloer- en wandoplossingen.

En met volledig bedoelen we:

advies, verkoop, levering én vakkundige plaatsing van houten vloeren, bamboe- en gietvloeren, alsmede montage van akoestische panelen en (3D) wandafwerking, inclusief correcte aftersales.


Onze kernwaarden

De volgende kernwaarden zijn onlosmakelijk met ons DNA verbonden:

Duurzaam

Omdat natuurlijke grondstoffen niet onuitputtelijk zijn kiezen we bewust voor FSC®-gecertificeerd hout.

Ecologisch

Hoewel eiken nog steeds de meest gevraagde houtsoort is, zijn wij fan van Amerikaans Walnoot. Deze prachtige houtsoort verdient meer aandacht, waardoor we – samen met jou – de biodiversiteit van het aanbod kunnen versterken.

Wist je dat… MOSO® Bamboe (voor binnen- en buitentoepassingen) het meest ecologisch is?

BioDesign

Wij recyclen wijnstokken voor onze EcoVin natuurlijke wandbekleding en gebruiken plantaardige bestanddelen in onze BioDesign gietvloeren.


Specialist in ontzorgen

Bij fullservice projectmanagement is iedere schakel belangrijk.

Zo onderhouden we nauwe contacten met onze producenten over inkoop, beschikbaarheid en levertijden, en werken we prettig samen met een vast team ervaren parketteurs en applicateurs.

Bij DolOpHout streven we bij iedere (maatwerk) opdracht naar een onberispelijk eindresultaat voor onze opdrachtgever. Je kunt ervan op aan dat wij onze werkzaamheden – binnen het budget en volgens de afgesproken tijd – met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uitvoeren.


Spreekt jou dit aan?

Mijn naam is Hans Goutier en ik ben eigenaar van DolOpHout

fullservice projectmanagement.

Binnenkort nader kennismaken

Zullen we binnenkort afspreken?
Bel, app of mail me gerust.

Ik kijk ernaar uit om je persoonlijk te ontmoeten!