Exclusief voor Parket

Voor de afwerking van Houten Planken vloerdelen, Visgraat, Hongaarse punt en Weense punt vloeren maken wij gebruik van olie, lak of hardwax, al naar gelang de specifieke gebruikstoepassingen.

We werken daarbij uitsluitend met hoogwaardige producten die gedurende het productieproces, of ‘in het werk’ door onze ervaren parketteurs, met de grootst mogelijke zorg worden aangebracht.

Duurzame afwerking

We hebben nu een vierde variant aan ons assortiment toegevoegd:

Ecologische LED-OLIE

Bekijk het filmpje hieronder…

Olie vs LED-OLIE

Een houten vloer die is afgewerkt met olie kàn, bij een ongelukje in de keuken, (water/vet-)vlekken geven indien je de gemorste vloeistof niet direct verwijdert.

Dat probleem doet zich niet voor bij onze Landhuisdelen, Visgraat, Hongaarse punt en Weense punt vloeren die wij vooraf met Ecologische LED-OLIE hebben behandeld.

Oxidatief

Een parketvloer die is afgewerkt met olie kun je eenvoudig zelf onderhouden, mits je de juiste onderhoudsmiddelen gebruikt.

In tegenstelling tot lak afwerking zijn houten vloeren bij eventuele beschadigingen tijdens het gebruik, die wij vooraf met LED-OLIE hebben behandeld, oxidatief (luchtgedroogd) te herstellen hetgeen veel tijdwinst oplevert.


Onze Led-olie is Kleurvast

Deze hoogwaardige vloerafwerking is met name geschikt voor intensief belopen ruimtes zoals in horeca, winkels, kantoorgebouwen en in woningen / appartementen met open keukens of kookeilanden als duurzaam alternatief voor tegel- en gietvloeren.

Zwart blijft ZWART en Wit blijft WIT.

Overigens is onze hoogwaardige (zijdeglans) Led-olie afwerking verkrijgbaar in vrijwel iedere RAL-kleur en krijg je na verloop van tijd gegarandeerd geen sleetse loopvlakken.

Onze Led-olie is Slijtvast

Het beste resultaat bereik je met een licht geborstelde Eiken (Duoplank) vloer.

Eerst brengen wij 2 lagen watergedragen (kleur)beits aan, Vervolgens werken we jouw parketvloer af met transparante en UV-bestendige Led-olie, waarvan de ondoordringbaarheid vergelijkbaar is met die van een gelakte houten vloer.

Kortom, met onze slijtvaste Led-olie afwerking ben je jarenlang verzekert van een fraaie én bijzonder duurzame houten vloer!