Team

Deskundig, Betrouwbaar en Betrokken


Dat zijn, kort gezegd, de kernwaarden waar wij voor staan.


Deskundig

DolOpHout heeft zich ontwikkeld tot toonaangevende leverancier van fraaie houten vloer- en wandoplossingen, bamboe vloeren en bio design gietvloeren.

Onze premium selectie houten vloeren bestaat uit: Frans, en Slavonisch Eiken (afkomstig uit Kroatië) – dat volgens kenners tot ‘het neusje van de zalm’ behoort. Daarnaast leveren wij Amerikaans Walnoot én Aromatisch Edelweiss Pine.

Vrijwel al onze houtsoorten hebben het FSC® (Forest Stewardship Council) -keurmerk, jouw garantie voor duurzaam en verantwoord bosbeheer!

Naast bamboe vloeren leveren wij ook buitenparket en gevelbekleding.

Ons hoogwaardige assortiment gietvloeren bestaat uit: cementgebonden en biopolymeer (PU) op natuurlijke basis.

Wij zijn continu op zoek naar bijzondere producten met een lange levensduur. Samen komen we altijd tot de beste keuze voor jouw project.


Betrouwbaar

Voor het plaatsen en monteren van onze vloer- en wandoplossingen werken wij uitsluitend met ervaren parketteurs en applicateurs die, met veel toewijding en oog voor detail, jouw project tot een goed einde brengen.

Denk hierbij aan het inrichten van: woonruimte voor expats, luxe appartementen en villa’s, binnenstedelijke renovatie, kantoren, hotels en restaurants, musea, congrescentra en winkelketens, in binnen- en buitenland.

Ook het vlak egaliseren van ondervloeren (in nieuwbouw en bestaande bouw), en het ‘op maat’ maken van houten  trapbekleding kun je met een gerust hart aan ons toevertrouwen.

Met de juiste planning, voortgangsbewaking en heldere communicatie met onze opdrachtgever zorgen wij ervoor dat we ieder project – op tijd én binnen het afgesproken budget – correct opleveren.


Betrokken

Bij DolOpHout luisteren we goed naar jouw specifieke klantwens(en) en houden we bij het keuzeproces voor de juiste vloer- en wandafwerking de gebruiksfuncties van de ruimte, en de intensiteit waarmee de vloer belopen wordt, steeds voor ogen.

Wij dragen slimme oplossingen aan voor het realiseren van een optimale warmtedoorlaatbaarheid (Rc-waarde) en adviseren je over het reduceren van contactgeluid bij het gebruik van houten, bamboe- of gietvloeren in een appartementencomplex.

Nu de focus steeds meer komt te liggen op energie neutraal (ver)bouwen zien we een forse toename van vloerverwarming en -koeling. Steeds vaker wordt de installatie van een warmtepomp gecombineerd met een lage temperatuur verwarming (LTV). Onze vloeren zijn waarde vermeerderend, comfort verhogend en zorgen in ieder vertrek voor een behaaglijk gevoel van luxe.

Bovendien kunnen wij de Fidbox® parket beschermer professioneel onder je houten vloer monteren zodat je, dankzij de Fidbox® app, op ieder gewenst moment de luchttemperatuur en luchtvochtigheid kunt meten en je verzekerd bent van een gezond binnenklimaat!

Onze klantgerichte projectmanagement aanpak is veelomvattend. Door de vloer- en wandafwerking en eventueel het (jaarlijks) onderhoud) aan DolOpHout uit te besteden, kun je ervan op aan dat we jou VOLLEDIG ontzorgen en dat de klant vervolgens nog jarenlang plezier zal beleven aan onze kwaliteitsproducten.