Wij ontzorgen je van A tot Z!”

Ons 8 stappenplan:

STAP 1
Neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch: tel:+31625010587 of via email: contact@dolophout.nl

Daarnaast kun je ook van het Contactformulier gebruik maken, en als je al weet wat je wilt, een vrijblijvende OFFERTE bij ons aanvragen.

STAP 2
Binnen 24 uur nemen we telefonisch contact met je op. Daarbij luisteren wij goed naar jouw specifieke wensen, en stellen we (mogelijk) nog wat aanvullende vragen.

STAP 3
Vervolgens maken we een afspraak bij jou op kantoor, thuis of op locatie. Tijdens dit gesprek laten wij je diverse mogelijkheden zien.

Desgewenst maken we nog kleurmonsters op de vloer van jouw keuze zodat je een goede eerste indruk krijgt van het uiteindelijke resultaat.

STAP 4
Als we alle aandachtspunten met elkaar hebben doorgesproken ontvang je van ons binnen twee werkdagen een uitgewerkt offertevoorstel per email.

STAP 5
Na schriftelijk akkoord op onze offerte plannen we een bezichtiging op locatie om de ruimte(s) digitaal in te meten, met een precisie-instrument de vlakheid van de constructievloer te beoordelen, om daarna het actuele vochtpercentage van vloer en wand vast te stellen.

STAP 6
De laatste aanpassingen, en eventuele meer- en minderwerk opties, vermelden we in de opdrachtbevestiging.

STAP 7
Aan de hand van jouw criteria maken we een nauwgezette projectplanning. We werken uitsluitend met vakbekwame parketteurs en applicateurs. Je kunt ervan op aan dat wij onze werkzaamheden – binnen het budget en volgens de afgesproken tijd – met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uitvoeren.

STAP 8
Op de laatste dag vullen we, na afronding van onze werkzaamheden, samen het opleveringsrapport in waarbij we alles nogmaals nalopen (en eventuele onvolkomenheden direct verhelpen).

Hebben we jouw verwachtingen overtroffen? Vertel het anderen..

Op naar het volgende mooie project!