Wij ontzorgen je van A tot Z!”

Ons 8 stappenplan:

STAP 1
Vertel waar we jou mee kunnen helpen. Stel je vraag gerust via ons Contactformulier.

STAP 2
Binnen 24 uur nemen we telefonisch contact met je op. Daarbij luisteren wij goed naar jouw specifieke klantwensen.

STAP 3
Vervolgens maken we een afspraak bij jou op kantoor, thuis of op locatie. Tijdens dit gesprek laten wij je diverse voorbeelden zien.

Eventueel maken we kleurmonsters op de vloer van jouw keuze zodat je een goede eerste indruk krijgt van het uiteindelijke resultaat.

STAP 4
Als we alle aandachtspunten met elkaar hebben doorgesproken ontvang je van ons binnen twee werkdagen een uitgewerkt offertevoorstel per email.

STAP 5
Na schriftelijk akkoord op onze offerte plannen we een bezichtiging op locatie om het actuele vochtpercentage te meten en de ruimte(s) digitaal in te meten.

STAP 6
De laatste aanpassingen en eventueel meer-/minderwerk opties vermelden we in onze opdrachtbevestiging.

STAP 7
Aan de hand van jouw criteria maken we een nauwgezette projectplanning. Wij werken uitsluitend met vakbekwame parketteurs en applicateurs. Je kunt ervan op aan dat we onze werkzaamheden – binnen de afgesproken tijd en het afgesproken budget – met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uitvoeren.


STAP 8
Op de laatste dag vullen we, na afronding van onze werkzaamheden, het Opleveringsrapport in waarbij we alles nogmaals nalopen (en eventuele onvolkomenheden direct verhelpen).

Hebben we jouw verwachtingen overtroffen? Vertel het anderen..

Op naar het volgende mooie project!