Echt OUD Hout

Zoek je een doorleefde houten vloer? Dan zijn onze OUD EIKEN Planken vloerdelen in wisselende breedtes wellicht iets voor jou!

Voel je meer voor Visgraat? Dan hebben wij voor jou een hele toffe OUD IEPEN Visgraat vloer in ons assortiment.

barnwood plank engineered flooring italian oak unfinished
Iedere plank is uniek!

Onze samengestelde vloeren bestaan uit een robuuste Eiken Toplaag – tussen 80 en 100 jaar oud – afkomstig van schuren en panden uit midden Europa, die op de nominatie stonden om te worden gesloopt.

Gelukkig hebben wij een stukje historie van de sloophamer kunnen redden en gunnen wij deze 100% gerecyclede houten planken een ‘tweede leven’.


Aantoonbaar Duurzaam

Bij al onze vloeren ben je verzekerd van Eerlijk Hout.

Deze herken je aan het FSC®- of PEFC®- keurmerk.

Onze BARNWOOD vloeren zijn LEED gecertificeerd.

Dit betekent dat ze uitermate geschikt zijn voor toepassing in duurzame gebouwen.


Stoer Karakter

Deze stoere Landhuisdelen komen volledig tot hun recht in bijvoorbeeld een grachtenpand of een (gerenoveerd) Loft appartement met een industriële uitstraling.


Natuurlijk Vergrijsd

OUD IEPEN Visgraat vloer die een Luxe boutique hotel sfeer ademt…

picture weense punt
picture weense punt
Ga je voor Visgraat

Onze OUD IEPEN Visgraat vloer van vergrijsde planken is leverbaar in 18/6 (totale dikte 18 mm, inclusief 6 mm IEPEN Toplaag) x 90 x 540 mm, is al met olie afgewerkt, kan prima im combinatie met vloerverwarming, en is een aanwinst voor ieder interieur!

of… Planken

Onze OUD EIKEN Planken vloerdelen in wisselende breedtes van… tot en met… zijn af fabriek al met een hoogwaardige olie afgewerkt.

Op locatie kunnen wij jouw vloer desgewenst rondom afwerken met een (hoge) afwerkplint om het plaatje helemaal compleet te maken.