Terras bevestiging

1. Classic

Classic van TABLAZZ is een schroefloos terras bevestigingssysteem waarbij de planken met elkaar worden verbonden door middel van speciale RVS clips die volledig wegvallen in de daarvoor gemaakte uitsparingen in het hout.

tablazz terrace classic rvs mounting system

Daardoor ontstaan er strakke open kieren van 4 mm zonder dat de onderconstructie zichtbaar is.

tablazz ipe terrace with pool classic mouting system
TABLAZZ – Classic

2. Plus

tablazz ipe terrace plus mounting system
TABLAZZ – gesloten Plus systeem

Het TABLAZZ Plus terras bevestigingssysteem kenmerkt zich door een schroefloze bevestiging zonder open kieren.

Het gepatenteerde bevestigingssysteem werkt met speciale RVS clips die bevestigd worden in de uitsparing die daarvoor speciaal in de planken is gemaakt. De clips verdwijnen dus volledig uit het zicht.

tablazz terrace plus rvs mounting system

Met dit ‘gesloten’ systeem heb je geen open kieren meer tussen de terrasdelen. Kortom, de tijdloze klasse van buitenparket met de ongeëvenaarde charme van een parketvloer.


3. Magnet

Het bijzondere aan het TABLAZZ Magnet terras bevestigingssysteem is dat het zonder schroeven wordt geplaatst. De onderconstructie is volledig onzichtbaar en je kunt elke willekeurige plank eenvoudig verwijderen én terugplaatsen.

Eerst bevestigen onze monteurs de aluminium balken op verstelbare terrasdragers. Daarna worden er speciale clips, aan de onderkant van de plank, in de daarvoor bestemde uitsparingen geschoven.

tablazz terrace magnet aluminium mounting system

Het buitenparket klikken we direct op de aluminium regels vast. Zo krijg je een superstrak eindresultaat, zonder kieren en schroeven. Dat wordt optimaal genieten!

tablazz ipe terrace with magnet aluminium mounting system
TABLAZZ – Magnet